Het team van Tandprothetische Praktijk Besselink.

Bart Besselink
Bart Besselink
Bart is de eigenaar van de praktijken en is op 16 jarige leeftijd begonnen in de tandtechniek. Na een opleiding van 9 jaar is hij gediplomeerd tandprotheticus geworden. Direct nadat hij zijn opleiding heeft afgerond heeft hij de praktijk in Alphen aan den Rijn opgezet. Service, kwaliteit en aandacht voor de patiënt zijn de belangrijkste speerpunten voor Bart. In alle praktijken behandeld hij patiënten en wanneer het even kan rent hij naar de techniektafel om zijn creatieve kant te laten zien.
Davina Stalder-Besselink
Davina Stalder-Besselink
Davina is de praktijkmanager van alle praktijken. Haar opleiding Facility Management heeft zij goed kunnen toepassen om alles te regelen in en rond de praktijken. Zij zorgt voor alle administratieve zaken met de patiënten en de zorgverzekeraar.
Manon van der Draaij
Manon van der Draaij
Als 16 jarige kwam Manon bij ons in de praktijk in Alphen aan den Rijn met de vraag of ze bij ons mocht werken. Ze was vastbesloten om tandtechnieker te worden. Zij heeft de opleiding afgerond en is echt een creatieve en talentvolle technieker geworden. Kwaliteit staat voor haar op nummer 1.
Thomas Caminada
Thomas Caminada
Thomas is leerling tandtechnieker. Vanaf zijn 17e jaar is hij bij ons werkzaam. Een dag in de week gaat hij naar school en vier dagen werkt hij in de praktijk in Alphen aan den Rijn. Dit vak is hem niet onbekend aangezien zijn vader ook in de branche zit. Thomas hoopt volgend jaar zijn opleiding af te ronden.